Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στους Κορυσχάδες με πανσέληνο – Ματαιώνεται η συναυλία με Διονύση Τσακνή και Κίτρινα Ποδήλατα

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στους Κορυσχάδες με πανσέληνο – Ματαιώνεται η συναυλία με Διονύση Τσακνή και Κίτρινα Ποδήλατα

Για τη νύχτα της πανσελήνου του Αυγούστου, τη Δευτέρα 19/8/24, ο Δήμος Καρπενησίου είχε προγραμματίσει συναυλία στους Κορυσχάδες με τον Διονύση Τσακνή και τα Κίτρινα Ποδήλατα, σε μια βραδιά-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί -με ευθύνη των καλλιτεχνών- και στη θέση τους θα έλθει η Φωτεινή Βελεσιώτου, που με τη χαρακτηριστική φωνή της θα προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι σε μονοπάτια έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα, κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού.

Πριν λίγο έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Καρπενησίου για την τροποποίηση της συναυλίας στους Κορυσχάδες, την προσεχή Δευτέρα 19/8 (ώρα έναρξης 21:30). “Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου υποδεχόμαστε τη Φωτεινή Βελεσιώτου στους Κορυσχάδες, καθώς το σχήμα του Διονύση Τσακνή, με δική του υπαιτιότητα, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τη συναυλία. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει με την αμεσότητα, τη μοναδική χροιά και την ανατρεπτική προσωπικότητά της, μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί της, αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές με τα αγαπημένα μας διαχρονικά ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια που έχουν φωλιάσει στην καρδιά μας αλλά και τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της. Όλα αυτά παρέα με τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου, τον Ορεστη Κολέτσο, τον Στελιο Κατσατσίδη και τον Νικο Ζουρνή. Πιάνο, μπουζουκι, ακορντεόν, κιθάρα και φωνές”.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.