2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ράλλυ Ακρόπολις / Η ΛΕΜΟ Καρπενησίου προτείνει σημεία για να δείτε από κοντά την Ε.Δ. Ταρζάν την Κυριακή (12/9)

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η καρδιά του WRC χτυπάει και πάλι στην Ελλάδα, στον αγώνα που αποτέλεσε για χρόνια συνώνυμο της αντοχής για ανθρώπους και μηχανές. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, 9ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για φέτος, συγκεντρώνει 55 συμμετοχές και διεξάγεται από την Πέμπτη 9 μέχρι και την Κυριακή 12/9.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ξεχωρίζει η -διπλή- ειδική διαδρομή του «Ταρζάν», πλησίον Φουρνάς Ευρυτανίας, που θα ξυπνήσει νοσταλγικές μνήμες του παρελθόντος. Η περίφημη Ε.Δ., στην πρώτη και πρωινή εκδοχή της -με ώρα έναρξης στις 08:08 το πρωί- έχει μήκος 23,37 χιλιόμετρα, ενώ το δεύτερο πέρασμα (έναρξη στη 13:18) μόλις 12,68 χιλιόμετρα. Η «Ταρζάν 2» είναι η power stage του αγώνα, δηλαδή δίνει επιπλέον βαθμούς στα πρώτα πληρώματα. Και οι δύο ειδικές καταλήγουν στο χωριό Παλαιά Γιαννιτσού Φθιώτιδας.

Η ΛΕΜΟΚ προτείνει

Χρήσιμες συμβουλές, καθώς και ενδεικτικά σημεία θέασης της Ε.Δ. «Ταρζάν», παρέχει η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Καρπενησίου (ΛΕΜΟΚ), που συνιστά την προσοχή όλων για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

«Χθες», αναφέρει ο πρόεδρος, Φώτης Ζαχαράκης, «μέλη του ΔΣ Λέσχης μας κάναμε μια βόλτα στη διαδρομή ΤΑΡΖΑΝ και βολιδοσκοπήσαμε κάποια σημεία που προσφέρονται για παραμονή θεατών από πλευράς θεάματος». Τα σημεία είναι σημειωμένα με αστερίσκο:

Λίγες πληροφορίες από τη ΛΕΜΟΚ

Η διαδρομή κλείνει στις 5:00 τα ξημερώματα και ξανά ανοίγει στις 16:00 οπότε όσα οχήματα είναι κλεισμένα μέσα δεν θα μπορούν να κινηθούν αυτές τις ώρες.

Για την ασφάλεια όλων και για την αποφυγή ακύρωσης της διαδρομής απαγορεύεται η παραμονή θεατών στα σημεία με την ειδική σήμανση (επισυνάπτεται φωτογραφία)

Τα προτεινόμενα σημεία είναι προσωπική μας άποψη και προτίμηση και σίγουρα υπάρχουν πολλά περισσότερα!

Στον χώρο του αγώνα εισέρχεστε με δική σας ευθύνη

«Εκ μέρους του ΔΣ της ΛΕΜΟΚ σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε αυτή την γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού!», καταλήγει η λέσχη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ