Με 5 αθλητές/τριες ο Α.Σ. Ευρυτανίας στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing Νέων

Με 5 αθλητές/τριες ο Α.Σ. Ευρυτανίας στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing Νέων

Με στόχο να πετύχουν διακρίσεις και να κατακτήσουν υψηλές θέσεις, οι αθλητές/τριες του Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing Νέων στην Ουγγαρία.

Η ελίτ των νέων αθλητών και αθλητριών του Kickboxing θα δώσει ραντεβού στη Βουδαπέστη, από τις 26 Αυγούστου (τελετή έναρξης) μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2024, σε ένα πρωτάθλημα όπου θα συμμετέχουν συνολικά 2.256 αθλητές από 68 χώρες, αριθμοί που αρμόζουν σε ένα πραγματικό παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO.

Ο Α.Σ. Ευρυτανίας θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία με πέντε (5) αθλητές/τριες, μέλη της Εθνικής Ελλάδας, νέα παιδιά με υψηλές φιλοδοξίες αλλά και πίστη στις ικανότητές τους. Στην Κατηγορία Νεανίδων-Εφήβων, η Μαρία Κονιαβίτη θα αγωνιστεί και στα δύο στιλ (Κick Light & Light Contact) στα -60kg, ενώ ο Χαράλαμπος Ζαχαράκης θα συμμετάσχει στα -63kg (Κick Light & Light Contact), ο Ηλίας Τρίκκας θα δοκιμαστεί στα -57kg (Κick Light & Light Contact) και η Ανδρονίκη Μπαρμπούτη στα -55kg (Κick Light & Light Contact). Τέλος, η Μαριάντα Μπλατσιου θα αγωνιστεί στην Κατηγορία κορασίδων. Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο Σταύρος Ζαρμακούπης, προπονητής του συλλόγου.

Η χώρα μας θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση στη Βουδαπέστη, αφού για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα ταξιδέψουν 133 αθλητές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ), συνοδευόμενοι από 48 προπονητές.