30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

H Σοφία Φλέγκα, υποψήφια στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Σήμερα, Τετάρτη 15 και αύριο Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), που έχει ως μέλη όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις της χώρας.

Διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο αιρετών αντιπροσώπων των ξενοδοχείων και τουριστικών κατασκηνώσεων και εκπροσώπων του κράτους και είναι μέλος της Συνομοσπονδίας των εθνικών ενώσεων ξενοδοχείων και αναψυχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών ανέρχεται σε 10.000 περίπου ξενοδοχεία.

Στις εκλογές, υποψήφια (η μοναδική από τη Στ. Ελλάδα) είναι η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας, κα Σοφία Φλέγκα.

«Διανύουμε μια περίοδο μεγάλων εναλλαγών και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση, για τις επιχειρήσεις μας, τους εργαζομένους μας για τις οικογένειές μας. Η πανδημία μας έφερε όλους πιο κοντά και σε εμένα προσωπικά δημιούργησε την ανάγκη να θέλω να προσφέρω ακόμα πιο πολλά στο κλάδο. Διά αυτούς τους λόγους, η στήριξή σας είναι σημαντική», αναφέρει σε σχετική επιστολή της προς τους συναδέλφους-ξενοδόχους.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ