Super League / Κορυφαίος ο Λιάγκας για τον Λεβαδειακό, που όμως δεν απέφυγε την ήττα από την ΑΕΚ (0-3)

Super League / Κορυφαίος ο Λιάγκας για τον Λεβαδειακό, που όμως δεν απέφυγε την ήττα από την ΑΕΚ (0-3)

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 3-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/9) στη Λιβαδειά.

Αρχηγός για τον Λεβαδειακό ήταν ο Πάνος Λιάγκας. Στην πρώτη του συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα (έλειψε στις δύο πρώτες αγωνιστικές λόγω τραυματισμού), ο υψηλόσωμος αμυντικός από το Καρπενήσι ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων. Με εξαιρετικές τοποθετήσεις αποσόβησε πολλές επικίνδυνες επιθέσεις των κιτρινόμαυρων, ωστόσο η απόδοσή του δεν αρκούσε για τον Λεβαδειακό.

Παρά την μέτρια εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ κατόρθωσε να προηγηθεί στην εκπνοή του, όταν με προσωπική ενέργεια ο Κοϊτά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκροφ σημειώνοντας το πρώτο γκολ για τη νέα ομάδα του. Στο 52΄ και σε αντεπίθεση ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε στον Ελίασον ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Λιάγκα και ξεγέλασε τον Γκροφ για το 0-2. Πολύ πιο άνετα πια, οι παίκτες του Αλμέιδα δημιούργησαν αρκετές φάσεις κι έφτασαν στο 3-0 στο 82΄ με κεφαλιά του Γκατσίνοβιτς, μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Γκροφ.

Οι κιτρινόμαυροι έφθασαν στη δεύτερη νίκη τους στην εφετινή περίοδο ανεβαίνοντας στους 7 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν στον έναν, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Καλλιθέα, στο ίδιο γήπεδο.