Τι ώρα θα πραγματοποιηθούν αύριο (11/9) οι αγιασμοί στα σχολεία του Καρπενησίου – Πρώτο κουδούνι για τη νέα χρονιά

Τι ώρα θα πραγματοποιηθούν αύριο (11/9) οι αγιασμοί στα σχολεία του Καρπενησίου – Πρώτο κουδούνι για τη νέα χρονιά

Με ανακοινώσεις που εξέδωσαν, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου ενημερώνουν για το πρόγραμμα τέλεσης των Αγιασμών την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025. Οι Αγιασμοί στα Δημοτικά Σχολεία θα γίνουν με κοινή ώρα έναρξης στις 9 το πρωί.

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ., στο προαύλιο του σχολείου. Η προσέλευση στο σχολείο για τους μαθητές θα γίνει από τις 8:45 π.μ. Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές όλων των τάξεων θα αποχωρήσουν από το σχολείο. Τα βιβλία θα δοθούν στους μαθητές την Πέμπτη (…)».

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ.

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΕΕΕΕΚ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/9/2024 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με ατελείωτες στιγμές χαράς και πάθος για μάθηση!».

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στις 9.00 π.μ., στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Στον Αγιασμό μπορούν να παρευρεθούν εάν το επιθυμούν και οι γονείς των παιδιών. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν χωρίς τσάντες και μετά τον Αγιασμό θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους (…)».

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Κοινός θα είναι ο Αγιασμός για μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου, Γενικού (ΓΕΛ) και Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Καρπενησίου, στις 11 π.μ., στο Αμφιθέατρο της Δ.Κ. Βιβλιοθήκης.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του σχολείου θα γίνει την Τετάρτη 11-09-2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης. Τα βιβλία θα δοθούν την Πέμπτη 12-09-2024. Καλή Σχολική Χρονιά!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το 1ο Γυμνάσιο της πόλης. Σε περίπτωση βροχής, ο Αγιασμός θα τελεστεί σε κάθε σχολείο ξεχωριστά την ίδια ώρα.

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«Αγαπητοί μαθητές και γονείς, ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00!».