“Κάθε νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αρχή μιας νέας διαδρομής”. Στη Φουρνά ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρ. Κακαβάς

“Κάθε νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αρχή μιας νέας διαδρομής”. Στη Φουρνά ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρ. Κακαβάς

Στη Φουρνά βρέθηκε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Χρήστος Κακαβάς. Σε μήνυμά του, αναφέρει τα εξής προς μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικούς:

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχές. Κάθε νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αρχή μιας νέας διαδρομής, γεμάτης χαμόγελα, αγωνία, προσδοκίες και προκλήσεις.

Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια σας με τις παρεμβάσεις μας όλο το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες συνεχίζονται σε όλα τα σχολεία του Δήμου, ώστε το περιβάλλον, στο οποίο επιτελείτε το έργο σας να είναι έτοιμο, ασφαλές και ποιοτικό.

Καλή εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου

Χρήστος Κακαβάς

Παρεμβάσεις στα σχολεία

Εξάλλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η δημοτική αρχή αναφέρεται στις ενέργειες που προέβη για την ομαλή επιστροφή παιδιών και εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δ. Καρπενησίου.

“Ο Δήμος μας με στοχευμένες παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο φρόντισε για την καλύτερη εικόνα των σχολείων μας (κτιρίων και προαυλιων). Οι παρεμβάσεις μας που συνεχίζονται δεν αφορούν μόνο την αισθητική και τη λειτουργία, αλλά είναι και ενέργειες που αυξάνουν την ασφάλεια για τα παιδιά που βρίσκονται στους χώρους, με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς”, διαβάζουμε.