Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης – Τι συζήτησαν

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης – Τι συζήτησαν

Ο Δήμαρχος Αγράφων, κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν τον δήμο και ιδιαίτερα το κρίσιμο θέμα του δημογραφικού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τη βούλησή του να στηρίξει τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής, με στόχο την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και τη στήριξη των νέων οικογενειών.

Όπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου, «…ο Μακαριότατος, ο οποίος επισκέφθηκε το περασμένο καλοκαίρι τον τόπο μας και ήδη από τότε είχαμε ξεκινήσει μια συζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με αυτή την επίσκεψή μου στην έδρα της Αρχιεπισκοπής, έδειξε μεγάλη προθυμία να βοηθήσει στην ευόδωση των προσπαθειών μας και ειδικότερα στο κοινωνικό έργο που έχουμε θέσει ως μια από τις προτεραιότητές μας και υποσχέθηκε να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη και γρηγορότερη υλοποίηση του σχεδιασμού μας για την ανακούφιση και βοήθεια των δημοτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μείζον θέμα που μας απασχολεί, το δημογραφικό, στηρίζοντας τις νέες οικογένειες και δίνοντας κίνητρα για να μπορούν να αποκτήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».

«Ευχαριστώ από καρδιάς», καταλήγει ο δήμαρχος, «τον Ευρυτάνα κληρικό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης Αιόλου, π. Θωμά Χρυσικό, που παραβρέθηκε στη συνάντηση και βοηθάει με κάθε τρόπο τις κοινωνικές δράσεις που προσπαθούμε να αναπτύξουμε στον τόπο μας».

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα