Αθλητικά και Πολιτικη, καθηλώνουν απόψε του τηλεθεατες. Στο επίκεντρο το ντέρμπι των “αιωνίων” Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και οι εκλογες για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Αθλητικά και Πολιτικη, καθηλώνουν απόψε του τηλεθεατες. Στο επίκεντρο το ντέρμπι των “αιωνίων” Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και οι εκλογες για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Αθλητικές και πολιτικές εξελίξεις τραβούν την προσοχή των τηλεθεατών απόψε. Στο επίκεντρο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς και οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Από τις 7:00 το πρωί, γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Μετά από μια εσωκομματική διαδρομή 100 ημερών, οι έξι υποψήφιοι, Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου, διεκδικούν σήμερα τη συμμετοχή τους στη δεύτερη φάση της εκλογής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι η διαδικασία θα χρειαστεί δεύτερο γύρο για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι τις 18:00 πάνω από 260.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ είχαν λάβει μέρος στην ψηφοφορία. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η διαδικασία παρατάθηκε κατά μία ώρα και οι κάλπες κλείνουν στις 20:00. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ.

Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 7η θέση με 8 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση με 13 βαθμούς, με απολογισμό 4-1-1. Οι “πράσινοι” προέρχονται από ισοπαλία με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν κερδίσει την Μπράγκα με 3-0 στον Πειραιά. Το ντέρμπι “αιωνίων” θα ξεκινήσει στο ΟΑΚΑ στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα