Ο Γιώργος Καρβέλης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, ο 7ος κατά σειρά – Οι αρμοδιότητες, η διάρκεια της θητείας

από την έντυπη έκδοση

Τον 7ο αντιδήμαρχό του, από τους οκτώ (8) που μπορούν -σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία- να οριστούν στον Δήμο Καρπενησίου, όρισε ο Δήμαρχος, Χρήστος Κακαβάς, με απόφασή του που δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024. Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, σε έναν πράσινο δήμο, όπως ο Δήμος Καρπενησίου, η θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος αποτελεί μία “καυτή” καρέκλα.

Σύμφωνα με την απόφαση, νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Καρπενησίου, ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Καρβέλης, με αρμοδιότητες Περιβάλλοντος και Πρασίνου, άμισθος, με θητεία μέχρι 31/12/2024.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του δημάρχου, μέχρι τώρα, οι αρμοδιότητες του τομέα περιβάλλοντος ανήκαν στον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Ίβρο, οι οποίες, ωστόσο ανακλήθηκαν με τη  νεότερη  απόφαση του δημάρχου.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Η απόφαση έχει ως εξής: “Τροποποιούμε την υπ’ αριθμ. 10/130/3-1-2024 Απόφαση Δημάρχου Περί Ορισμού Αντιδημάρχων Δήμου Καρπενησίου για την περίοδο από 01-01-2024 έως 31-12-2024, ως εξής: i. Ανακαλούμε την αρμοδιότητα του τομέα Περιβάλλοντος από τον Αντιδήμαρχο κ. Ίβρο Ιωάννη του Βασιλείου και της Βασιλικής. ii. Ορίζουμε τον κ. Καρβέλη Γεώργιο του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου, άμισθο, με θητεία μέχρι 31/12/2024 και του μεταβιβάζουμε τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της οργάνωσης και λειτουργίας του τομέα Περιβάλλοντος και Πρασίνου Δήμου, όπως αυτές ορίζονται στον οικείο Ο.Ε.Υ του Δήμου Καρπενησίου”.