30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε γυμνάσια και λύκεια τα κορίτσια του Καρπενήσι Futsal, που υποδέχονται αύριο (11/3) τη Δόξα 2016 στο Αθλητικό Κέντρο

Αντιπροσωπεία του γυναικείου τμήματος του Καρπενήσι Futsal επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή (10/3), τα Γυμνάσια και Λύκεια του Καρπενησίου, μαζί με τις μαθήτριες-αθλήτριες που φοιτούν στα σχολεία.

«Στόχος της επίσκεψης μας ήταν η διάδοση του φούτσαλ -και κυρίως του γυναικείου- καθώς και το κάλεσμά μας στα παιδιά για το αυριανό (11/3, 14:00, Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου) παιχνίδι της Α΄ Εθνικής γυναικών με τη Δόξα 2016, στο οποίο θέλουμε να γεμίσει η κερκίδα παιδιά, παράγοντας αθλητισμό και πολιτισμό! Γιατί ο τόπος μας το αξίζει να έχει μια ομάδα ΨΗΛΑ!», αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος, Δημήτρης Κολλημένος.

Στο ΓΕΛ

Η ομάδα εκφράζει ευχαριστίες προς «…τους διευθυντές των σχολείων κ. Σπύρο Μπουλάκο (ΓΕΛ Καρπενησίου), κα Ροδοθέα Καρφή (ΕΠΑΛ Καρπενησίου), κα Αγάπη Παναγιωτή (1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου) και κ. Γιάννη Φλωράκη (2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου), τους καθηγητές (ειδικά την κυρία Πλιάτσικα Βάνα από το 1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου, μητέρα της αρχηγού μας Εύης Καρέτσου) και όλους τους μαθητές για τη φιλοξενία και τη μεγάλη “αγκαλιά” τους! Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας και ραντεβού αύριο να χειροκροτήσουμε τις κοριτσάρες μας!».

Στο 2ο Γυμνάσιο
Στο 1ο Γυμνάσιο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ