Στους 11 έχουν ανέβει οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel, καθώς σήμερα βρέθηκε σορός ηλικιωμένης γυναίκας στη Μαραθέα Καρδίτσας.
Η σορός της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από σπίτι της περιοχής, όπου επιχείρησαν ο πυροσβέστες.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου είχαν εντοπιστεί άλλοι τρεις νεκροί, ως συνέπεια της κακοκαιρίας Daniel. Δύο άνθρωποι στον Παλαμά Καρδίτσας και μια γυναίκα στην παραλία Θεοτόκου, κοντά στην περιοχή Λυρή, στο νότιο Πήλιο.
Σε ενημέρωση για την κακοκαιρία που έγινε χθες, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, είχε κάνει λόγο και για 4 αγνοούμενους στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου.
Πρόσθεσε πως 1.700 άτομα έχουν απεγκλωβιστεί από επίγεια διασωστικά συνεργεία, με λέμβους και οχήματα. Επίσης, σημείωσε πως στις πληγείσες περιοχές επιχείρησαν 20 ελικόπτερα, 9 ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος, 7 ελικόπτερα των Ειδικών Δυνάμεων, 1 της Ελληνικής Αστυνομίας και 3 ελβετικά ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται για διανομή νερού και φαγητών.