23 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Και το ΚΚΕ Ευρυτανίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Σε ανακοίνωση της Κ.Ο. Ευρυτανίας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής σχετικά με εν εξελίξει δράση συγκέντρωσης ειδών για τους λαούς Τουρκίας και Συρίας, στο Καρπενήσι:

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ

Οι συνέπειες που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στις γείτονες χώρες της Τουρκίας και της Συρίας φανερώνουν, για ακόμη μία φορά με τον πιο τραγικό τρόπο, πως αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα αφήνει απροστάτευτους τους λαούς μπροστά σε κάθε φυσική καταστροφή.

H Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση της ΚΝΕ ενώνουμε την φωνή μας και τις δυνάμεις μας με τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους που από την πρώτη στιγμή δείχνουν με όλους τους τρόπους την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα το δολοφονικό εμπάργκο σε βάρος του λαού της Συρίας και να υπάρξει ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς όποιον έχει ανάγκη.

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στο Καρπενήσι μαζεύει τα παρακάτω είδη για τους σεισμοπαθείς:

Γάλα σε σκόνη

Γάλα εβαπορέ με μακρινή ημερομηνία λήξης

Τρόφιμα μακράς ζωής (πχ μακαρόνια)

Πάνες ενηλίκων/μωρών,

Είδη υγιεινής για γυναίκες και την τρίτη ηλικία

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Τα Γραφεία του ΚΚΕ στο Καρπενήσι (γωνία Νταβαρίνου με Οικονόμου, πίσω από το κέντρο «Πανόραμα») από Τρίτη 14/2 έως Κυριακή 19/2, 6-8μμ.

Τα είδη θα προωθηθούν με τις αποστολές που οργανώνουν τα σωματεία του ΠΑΜΕ για παράδοση απευθείας σε φορείς του εργατικού κινήματος στις πληγείσες περιοχές.

Γιατί οι λαοί δεν έχουν κάτι να χωρίσουν και μόνο ο ίδιος ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ