17 Οκτωβρίου 2021

BECKETT: Πρεμιέρα για την πρώτη ταινία του Netflix που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

Με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και τα γυρίσματα που έγιναν σε πολλά μέρη της, μιλούν οι συντελεστές της ταινίας BECKETT. Σύντομα μάλιστα θα γίνει η πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix ώστε να παρακολουθήσουν την ταινία διεθνώς, αλλά και να απολαύσουν μέσα από αυτή πολλές από τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας.

Να θυμίσουμε ότι η BECKETT είναι μία ταινία με έντονη δράση, πολιτικό παρασκήνιο και σκηνές αλλά και η πρώτη της συνδρομητικής streaming πλατφόρμας.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ένας Αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη χώρα μας, έχει ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες αφού γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Οι τοπικές αρχές τον καταδιώκουν και ο Beckett προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, καθώς βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία με έντονο πολιτικό παρασκήνιο.

Η σκηνοθεσία είναι του Ferdinando Cito Filomarino που έχει επιμεληθεί και το σενάριο του Kevin Rice.

Πρωταγωνιστούν: John David Washington (Beckett), Boyd Holbrook (Tynan), Vicky Krieps (Lena), Alicia Vikander (April) και ο Πάνος Κορώνης (Αξιωματικός Ξενάκης), ενώ μικρότερους αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους στην ταινία «κρατούν» και άλλοι έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Πυρπασσόπουλος.

Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε αρκετά μέρη της χώρας μας, όπως σε Αθήνα, Μετέωρα και Ζαχοροχώρια που αποτέλεσαν ιδανικό φυσικό σκηνικό για την εξέλιξη της ιστορίας.

Η ταινία BECKETT θα είναι διαθέσιμη στο περιβάλλον του Netflix από τις 13 Αυγούστου, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία πρώτη «γεύση» από τα γυρίσματα αλλά και να δείτε δηλώσεις των συντελεστών που τονίζουν την ομορφιά του φυσικού τοπίου!

Φωτογραφίες: Yannis Drakoulidis

To άρθρο BECKETT: Πρεμιέρα για την πρώτη ταινία του Netflix που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ