5 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Drake – ESPN: Θα «ντύσει» τις μεταδόσεις των αγώνων «Monday Night Football»

O Drake θα επιμεληθεί τη μουσική των μεταδόσεων των αγώνων «Monday Night Football» από το ESPN. Ο διάσημος ράπερ μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ, «Certified Lover» Boy.

Τώρα ο Drake ενώνει τις δυνάμεις του με το ESPN για την επιμέλεια της μουσικής για τους εβδομαδιαίους αγώνες «Monday Night Football» του «National Football League» του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Λίγες εβδομάδες αφ’ ότου ο Καναδός ράπερ «εισέβαλε» στην αθλητική εκπομπή «Sportcenter» για να αποκαλύψει αινιγματικά την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ, «Certified Lover» Boy, θα συνεργαστεί ξανά με το αμερικανικό τηλεοπτικό αθλητικό δίκτυο ESPN.

Drake: Υπογράφει το soundtrack του ESPN

Για τη σεζόν 2021/22 του NFL, ο Drake θα επιμεληθεί τη μουσική για επιλεγμένους αγώνες του «Football Night Monday».

Το δίκτυο ανακοίνωσε τα νέα την Τρίτη, υποσχόμενο ότι ο Drake θα επιλέξει μουσική που «περικλείει τόσο την ενέργεια όσο και τη διάθεση» των αγώνων.

Ο ράπερ αναμένεται να συμπεριλάβει δική του μουσική, κάποια κλασικά τραγούδια και νέες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών.

Η μουσική θα ακούγεται κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, των ζωντανών συνδέσεων και των σόου πριν από τους αγώνες.

«Ο ρόλος του επιμελητή μουσικής ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος σύμφωνα με τους θαυμαστές μας για τους Diplo και DJ Khaled τα προηγούμενα χρόνια… και αυτή τη σεζόν, θα βιώσουμε την εμπειρία με τον Drake για το soundtrack του ESPN» ανέφεραν εκπρόσωποι του δικτύου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Drake – ESPN: Θα «ντύσει» τις μεταδόσεις των αγώνων «Monday Night Football» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy