23 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Drift / Δεύτερος στην Ελλάδα ο Νίκος Ντουφεκιάς. Μεγάλη επιτυχία για τον οδηγό της ΑΛΑΚ στη μεγαλύτερη πίστα των Βαλκανίων (ΦΩΤΟ)

Απέναντι στην ελίτ του ελληνικού drift, ο οδηγός από το Καρπενήσι ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στη μεγαλύτερη πίστα των Βαλκανίων

από την έντυπη έκδοση

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών πανηγυρίζει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, που εκπροσωπήθηκε με τον Νίκο Ντουφεκιά στον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, το διήμερο 13-14 Μαΐου 2023.

Ο ταλαντούχος οδηγός από το Καρπενήσι, παρά τη μακρά αποχή από την αγωνιστική δράση, απέδειξε ότι η… τέχνη δεν ξεχνιέται και με εντυπωσιακά περάσματα κατάφερε να πάρει θέση στο βάθρο των νικητών στη μεγάλη κατηγορία PRO1, με το Toyota Corolla να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στη μεγαλύτερη πίστα των Βαλκανίων.

Απέναντι στον υψηλότερο ανταγωνισμό, πολύπειρους οδηγούς και ισχυρά αυτοκίνητα, ο Ντουφεκιάς ξεκίνησε από τη δέκατη θέση των μονών βαθμολογημένων -υπό καταρρακτώδη βροχή- και νικώντας τρεις “μάχες” στη σειρά έφτασε στον τελικό με τον Χαντζαρά και το θηριώδες του BMW, όπου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και κατέκτησε τελικά τη 2η θέση.

«Κάντε αυτό που αγαπάτε, με όσες δυσκολίες και αν βρίσκονται μπροστά σας! Στο τέλος θα δείτε, αξίζει!», έγραψε μετά την επιτυχία του ο Καρπενησιώτης οδηγός, μιλώντας για έναν αγώνα που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη του «μιας και είναι η μεγαλύτερή μου επιτυχία, πόσο μάλλον σε μια τόσο απαιτητική πίστα όπως αυτή των Σερρών!». Εκφράζει δε ευχαριστίες στην ομάδα του και τους χορηγούς που τον στηρίζουν, ενώ στην επιτυχία του Ντουφεκιά αναφέρεται με επαινετικά σχόλια και η ΑΛΑ Καρπενησίου, μέσω του προέδρου της, Στάθη Φέγγου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ