5 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Eυρυτανική εκπροσώπηση στο 66ο Παγκόσμιο Συνέδριο της I.P.A. (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών) που έγινε στην Αθήνα

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 66ο Παγκόσμιο Συνέδριο της I.P.A. (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών), όπου έλαβε μέρος με δύο (2) μέλη η Τοπική Διοίκηση Ευρυτανίας

από την έντυπη έκδοση

Στο 66ο Παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, που έγινε στην Αθήνα από τις 24 έως τις 29 Οκτωβρίου 2023 και διοργάνωσε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, έδωσαν το παρών μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ευρυτανίας. Το συνέδριο χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή και το έντονο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Στην επίσημη Τελετή Έναρξης του 66ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A WC 23) που έγινε στην Αθήνα, στις 25 Οκτωβρίου, παρευρέθηκαν δύο μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ευρυτανίας, η Πρόεδρος κα Τσιαμάκη Ελένη και ο Γεν. Γραμματέας κ. Κορμανός Βασίλειος.

Καταγράφηκε συμμετοχή εκπροσώπων της Ι.Ρ.Α. από 68 χώρες – μέλη, από τις πέντε ηπείρους. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων και των επισκεπτών ξεπέρασε τα 400 άτομα, και μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας και άλλων φορέων.

«Η προβολή του συνεδρίου είχε παγκόσμιο χαρακτήρα και συντέλεσε στη διεθνή προβολή της χώρας μας και ειδικά του λεκανοπεδίου της Αττικής, με μεγάλα ανταποδοτικά τουριστικά οφέλη. Ανέδειξε δε σημαντικά σε κάθε επίπεδο, την κοινωνική, θρησκευτική, πολιτιστική, τουριστική αλλά και επιχειρηματική πλευρά της χώρας μας», διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση. Το συνέδριό έγινε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων & της Περιφέρειας Αττικής.

«Από πλευράς μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον πρόεδρο της I.P.A. του Εθνικού Τμήματος κ. Βλάση Βαλατσιό, καθώς και τους αφανείς ήρωες εθελοντές του συνεδρίου, που χωρίς αυτούς δύσκολα επιτυγχάνεται κάτι τόσο σημαντικό, όπου για άλλη μία φορά έκαναν να λάμψει το ελληνικό ιδεώδες. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και την πολυετή συνεργασία μας, στον ιδρυτή του Ελληνικού Τομέα της Ι.Ρ.Α. κ. Κωνσταντίνο Βασιλάκη και στον εξαιρετικό φίλο Pierre-Martin Moulin, Παγκόσμιο Πρόεδρο της Ι.PΑ.», καταλήγει η Τοπική Διοίκηση Ευρυτανίας της I.P.A.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ