4 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Eκλογές 2023 / Συγκέντρωσε 5.800 σταυρούς αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί, ο Καρπενησιώτης Παναγιώτης Βλάχος, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Σκληρή ήταν η μάχη του σταυρού που έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Μεταξύ των υποψηφίων, ήταν και Ευρυτάνες της πολιτικής, όπως ο Παναγιώτης Βλάχος, από το Καρπενήσι, γιος του γνωστού συμβολαιογράφου, Κώστα Βλάχου.

Ο 45χρονος δοκίμασε την τύχη του με το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, όπου αναδείχθηκε τρίτος ανάμεσα σε 20 υποψηφίους του κόμματος, συγκεντρώνοντας 5.792 ψήφους, πίσω από τη Μιλένα Αποστολάκη -που αναδείχθηκε βουλευτής με 10.668 σταυρούς- και τον Ανδρέα Λοβέρδο (9.022). Το ΠΑΣΟΚ έλαβε ποσοστό 7,42% και κατέλαβε μία έδρα.

Ιδρυτικό μέλος και πρ. Γραμματέας Καινοτομίας και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής την περίοδο 2017-2021, επικεφαλής της πολιτικής κίνησης “Μπροστά”, ο Π. Βλάχος έγραψε μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους με στήριξαν στον πολιτικό μου αγώνα στην βόρεια Αθήνα. Το #ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για τα καλά & μαζί κάναμε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική ανατροπή! Η πραγματική κανονικότητα θα είναι το #ΠΑΣΟΚ στην αξιωματική αντιπολίτευση. #panostavoreia».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ