3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

“Erasmus Days” στο 1o Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου – Πολυπολιτισμική επικοινωνία με όχημα την τεχνολογία (ΦΩΤΟ)

Οι Erasmus Days πραγματοποιούνται για έκτη χρονιά στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου. Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΚΥ υποστηρίζει και φέτος όλους όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης για να πάρουν μέρος και να συνεισφέρουν στην προβολή του Erasmus+.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου οι μαθητές της έκτης τάξης με τους εκπαιδευτικούς τους συνδέθηκαν ζωντανά με τους συμμαθητές τους από τα συνεργαζόμενα σχολεία στο πρόγραμμα R.I.V.E.R.S Erasmus, που πραγματοποιεί το σχολείο τα δύο τελευταία χρόνια. Οι μαθητές αντάλλαξαν χαιρετισμούς, μίλησαν για τα αγαπημένα τους μαθήματα και τα αγαπημένα τους χόμπι και αναφέρθηκαν στη σημασία του προγράμματος Erasmus.

Ήταν μια συγκινητική συνάντηση 30 λεπτών με την υποστήριξη της τεχνολογίας, όπου με πολύτιμο μέσο την Αγγλική Γλώσσα οι μαθητές επικοινώνησαν και “επισκέφτηκαν” την καθημερινότητα των σχολείων της Βουλγαρίας, της Σλοβακίας, της Πορτογαλίας και της Λιθουανίας.

«Η κοινή προσπάθεια μεταξύ όλων των εθνικών φορέων και η συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχία καθώς προωθούνται οι ευρωπαϊκές αξίες, τα οφέλη της κινητικότητας και τα αποτελέσματα του έργου Erasmus+. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας!», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το 1ο Δ.Σ. Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ