26 Οκτωβρίου 2021

Ferrari: Στα κόκκινα «ντύθηκε» ο Πειραιάς – 30 κομψοτεχνήματα της ιταλικής φίρμας στο Πασαλιμάνι (εικόνες & video)

Στα κόκκινα ντύθηκε το Πασαλιμάνι το οποίο φιλοξενεί από σήμερα έως και την Κυριακή τριάντα συλλεκτικές Ferrari, που ταξίδεψαν γι αυτό τον σκοπό από την Ιταλία.

Η Ηλίας Κούκος και η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε εκεί για να δει από κοντά τα πολυτελή οχήματα του Club «Passione Rossa», του δημοφιλέστερου συλλόγου αυτοκινήτων Ferrari στην Ιταλία.

To εντυπωσιακό event γίνεται στο πλαίσιο της γιορτής «Ημέρες θάλασσας» που διοργανώνει για έβδομη χρονία ο Δήμος Πειραιά.

Oι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν από κοντά το εντυπωσιακό Ferrari road show την Κυριακή, έξω από το στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το «παρών» στον Πειραιά δίνουν τριάντα κομψοτεχνήματα της ιταλικής φίρμας, μεταξύ των οποίων τα ξεχωριστά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1.

Τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στο Πασαλιμάνι, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες, ενώ τριάντα υπερτυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή υπεραυτοκίνητα.

Η επίσκεψη του φημισμένου club στον Πειραιά, που έρχεται για πρώτη φορά στον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του EOT και αποτελεί μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ