28 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Game of Thrones: Ο George R.R Martin έχει νέα για το επόμενο βιβλίο

Game of Thrones

Ένα «update» μας έκανε ο George RR Martin σχετικά με το επόμενο βιβλίο στη σειρά μυθιστορημάτων «Ice and Fire», πάνω στην οποία βασίστηκε το «Game of Thrones»

Ήδη έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία που κυκλοφόρησε το «A Dance with Dragons», το πέμπτο βιβλίο στη σειρά, και οι φανατικοί θαυμαστές των βιβλίων και της σειράς περιμένουν το επόμενο βιβλίο, ειδικά μετά την απογοητευτική 8η και τελευταία σεζόν.

Ωστόσο τα νέα του Martin μόνο εκνευρισμό μπορεί να προκαλέσουν, καθώς επί της ουσίας μας λέει πως ίσως το τελειώσει μέσα στο 2021, χωρίς και πάλι να είναι βέβαιο.

«Το 2020 ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά που έχω ζήσει, για τη χώρα και τον κόσμο αν όχι για μένα προσωπικά, και το λέω αυτό από τη σκοπιά κάποιου που έχει ζήσει και θυμάται το 1968. Τόσα πολλά έγιναν, τόσα πολλά από αυτά ήταν φρικτά, αλλά όλα τα υπόλοιπα χάνουν τη σημασία τους στη σκιά των εκατοντάδων χιλιάδων θανάτων από την COVID-19» έγραψε πριν λίγες ημέρες ο George R.R. Martin στο μπλογκ του το οποίο φέρει την επωνυμία «Not A BLOG».

«Τουλάχιστον, ξεφορτωθήκαμε τον Τραμπ. Αυτό ήταν μακράν το καλύτερο που προέκυψε από το 2020» συνέχισε στην τελευταία του ανάρτηση, την οποία τιτλοφορεί: «Σκέψεις για μια κακή χρονιά». Ανέφερε ότι «έχασα έναν αριθμό φίλων, κάποιους πολύ κοντινούς και αγαπημένους σε μένα» και ακολούθως στράφηκε στην ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων.

Τα αρχικά καλά νέα και το… πικρό φινάλε

«Τι ήταν καλό μέσα στο 2020; Πέρα από τις εκλογές;» αναρωτήθηκε. «Ε, για μένα ήταν η δουλειά. Το 2020, έγραψα εκατοντάδες και εκατοντάδες σελίδες του “The Winds of Winter”. Η καλύτερη χρονιά που πέρασα μαζί του, από τότε που το άρχισα. Για ποιο λόγο; Δεν ξέρω.

Ίσως η απομόνωση. Ή, ίσως είχα ρέντα. Καμιά φορά, έχω ρέντα. Εντούτοις, πρέπει να συνεχίσω να έχω ρέντα. Έχω ακόμη εκατοντάδες σελίδες να γράψω για να ολοκληρώσω επιτυχώς το μυθιστόρημα. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει το 2021. Ελπίζω».

 

 

   

 

 

   «Δεν πρόκειται να κάνω προβλέψεις για το πότε θα τελειώσω. Κάθε φορά που το κάνω, κάποια γαϊδούρια στο διαδίκτυο το εκλαμβάνουν ως “υπόσχεση”, και περιμένουν με ανυπομονησία να με σταυρώσουν αν δεν τηρήσω την καταληκτική ημερομηνία. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι αισιόδοξος» εξομολογήθηκε.

To άρθρο Game of Thrones: Ο George R.R Martin έχει νέα για το επόμενο βιβλίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy