1 Δεκεμβρίου 2021

GNTM: Έβαλε τα κλάματα με την αποχώρηση του φίλου του

H ισοψηφία στο GNTM έκανε την διαφορά.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος Καράβας κάλεσε τους συμμετέχοντες στο στούντιο για ένα ξεχωριστό beauty challenge και υποδέχθηκε την εκπρόσωπο της Dust+Cream Βάσια Μποζατζή. Τα μοντέλα πόζαραν στον φακό του Joey Leo και νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Κυβέλη.

Στη δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα κλήθηκαν να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες και να δώσουν πόζα, πρόζα και υπερβολή, μπροστά στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Αργύρη Αγγέλου, που προσπάθησαν να βοηθήσουν υποκριτικά τα επίδοξα μοντέλα στο «δράμα» της σαπουνόπερας. Η δοκιμασία για κάποιους αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική γιατί έχαναν τα λόγια τους και δεν μπορούσαν να συντονιστούν ενώ  άλλοι έλαμψαν και ξεχώρισαν.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή Δημήτρη Σκουλό, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί κι Άγγελο Μπράτη, το μοντέλο που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες κι αποχώρησε ήταν ο Θοδωρής. Μάλιστα ισοψήφισε με τον Θάνο στην ψηφοφορία των συμπαικτών τους αλλά οι κριτές ήταν αυτοί που πήραν την τελική απόφαση. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος έβαλε τα κλάματα με την αποχώρηση του φίλου του, λέγοντας πως ήταν η ψυχή του δωματίου τους.

To άρθρο GNTM: Έβαλε τα κλάματα με την αποχώρηση του φίλου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ