19 Ιανουαρίου 2022

GNTM: Ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρησή του

Ποιος αποχώρησε από το GNTM;

Άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο GNTM και τα μοντέλα έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να βρεθούν στους επτά καλύτερους.

Αρχικά, ο Γιώργος Καράβας κι η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάλεσαν τους παίκτες σε μία δοκιμασία επιβράβευσης, που αφορούσε φωτογράφηση για μεγάλη εταιρία design οπτικών. Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν με ύφος υπεροπτικό, σαν λουόμενοι μιας άλλης εποχής.

Το επόμενο πρωί η Ισμήνη Παπβλασοπούλου έστειλε μήνυμα στα παιδιά για την δοκιμασία αποχώρησης, που αφορούσε πόζες κάτω από το νερό. Η underwater φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα σεζόν του GNTM και φέτος είχε να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Στην πισίνα όπου έλαβε χώρα η φωτογράφηση, τοποθετήθηκε ένα άγαλμα σε κλίμακα, όπου συμβόλιζε το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν τα μοντέλα, καθώς πόζαραν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Σε αυτήν την απαιτητική δοκιμασία άλλοι πόζαραν με χάρη και με μία ανάσα για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο κλικ ενώ άλλοι έφεραν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές τους και τελικά βυθίστηκαν. Όπως αποφάσισαν οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, το μοντέλο που δεν απέδωσε τα μέγιστα κι αποχώρησε ήταν ο Στυλιανός, με μεγάλες δόσεις συγκίνησης.

To άρθρο GNTM: Ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρησή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ