23 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

“H ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη & πολύ δυνατή – Συγχαίρουμε από καρδιάς τη Θωμαΐδα Οικονόμου”. Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας για τις εκλογές

Το μήνυμα της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, εξέδωσε η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «….τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά και καταδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και πολύ δυνατή». Σχολιάζοντας την καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα στελέχη της ΝΔ σημειώνουν ότι «οι πολίτες απέρριψαν την τοξικότητα, το διχαστικό “γκρίζο” λόγο».

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΔ, που υπογράφει ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Οικονομίδης, έχει αναλυτικά ως εξής:

Η μεγάλη εκλογική νίκη της Ν.Δ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατήγαγε μια μεγάλη εκλογική νίκη στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι πολίτες έδωσαν μια καθαρή απάντηση ποια κυβέρνηση και ποιόν Πρωθυπουργό θέλουν για την επόμενη τετραετία.. Έδειξαν με πολύ σαφή τρόπο ότι θέλουν συνέχεια στη διακυβέρνηση της χώρας από τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Καταδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και πολύ δυνατή. Με το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες, μακριά από διχασμούς, που θα προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι πολίτες θέλουν μια Ελλάδα με ανάπτυξη, δουλειές, καλύτερους μισθούς, ψηφιακό δημόσιο, νέο ΕΣΥ, λιγότερες ανισότητες. Μια χώρα με περήφανη και σαφή εξωτερική πολιτική, πιο ισχυρή απέναντι σε ένα αβέβαιο γεωπολιτικό περιβάλλον. Το εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώνει πλέον ένα νέο τοπίο. Ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε στόχο να είναι πρώτο κόμμα, υπέστη συντριπτική ήττα. Οι πολίτες απέρριψαν την τοξικότητα, το διχαστικό «γκρίζο» λόγο.

Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας συγχαίρει τους τρείς υποψηφίους της παράταξης για τον αγώνα που διεξήγαγαν καθόλη την προεκλογική περίοδο, συμβάλλοντας στην υπερψήψιση της Ν.Δ. στην Ευρυτανία.

Τέλος, από καρδιάς συγχαίρουμε τη νεοεκλεγείσα Βουλευτή μας Θωμαΐδα (Τζίνα) Οικονόμου, της ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα καθήκοντά της προς όφελος του νομού μας, για το καλό των Ευρυτανισσών και των Ευρυτάνων.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ