30 Ιουλίου 2021

House of fame: “Τα ‘πήρε” επειδή του έδωσαν να τραγουδήσει… Κορκολή

House of fame: “Τα ‘πήρε” επειδή του έδωσαν να τραγουδήσει… Κορκολή

Εκνευρισμένος ο Γιώργος Ντίνος στο House of fame της Δευτέρας!

Δεν είδε με πολύ καλό μάτι ο Γιώργος Ντίνος το κομμάτι που του ανατέθηκε να παρουσιάσει στο επόμενο live του House of fame. Aυτό δεν είναι άλλο από την μεγάλη επιτυχία που μας σύστησε ο Στέφανος Κορκολής, «Βγάλε το κραγιόν σου».

Aμέσως μετά την ανάθεση των τραγουδιών από τον διευθυντή της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ, Πάνο Μεταξόπουλο, ο νεαρός διαγωνιζόμενος δεν έκρυψε τον εκνερισμό του στους συμπαίκτες του.

«Ποια επόμενη φορά; Τι να κάνεις με αυτό το πράγμα; Άσε μας τώρα, κάνε μας την χάρη, σόρρυ κιόλας… Κάνε μας την χάρη. Θα κουνιέμαι εγώ και θα λέω αυτό το πράγμα;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντίνος στον κήπο του House of fame. «Ας μου δώσουν ένα έντεχνο, ένα λαϊκό… Ντύσου πρόχειρα και θα κάνω τον βασιλιά καρνάβαλο»!

«Τι να δείξεις από αυτό το πράγμα; Ο Κορκολής είναι μουσικάρα, δεν είναι για να τραγουδάω εγώ Κορκολή. Δώσε μου κάτι άλλο, ένα βαρύ λαϊκό! Προτιμώ Αργυρό, χίλιες φορές Αργυρό. Εγώ νόμιζα ότι το λέει γυναίκα το συγκεκριμένο» πρόσθεσε σε έντονο ύφος προς την συμπαίκτρια του, Χρύσα Μαλακόζη. «Ντρέπομαι να πω αυτό το πράγμα».

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε ο Γιώργος Ντίνος και στο δωμάτιο επικοινωνίας του House of fame…

To άρθρο House of fame: “Τα ‘πήρε” επειδή του έδωσαν να τραγουδήσει… Κορκολή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ