3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

I’m Nothing Without You: Η Monika επιστρέφει με νέο single, 8 χρόνια μετά την τελευταία αγγλόφωνη κυκλοφορία της

Το single “I’m Nothing Without You” προέρχεται από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της “Proud”, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία αγγλόφωνη κυκλοφορία της, η Monika (Μόνικα Χριστοδούλου) επιστρέφει στην «πηγή» της, το αγγλόφωνο μουσικό σύμπαν, και παρουσιάζει το single “I’m Nothing Without You”.

«Είναι πάντα το πρώτο τραγούδι που βάζω στο αυτοκίνητο γιατί με βάζει αμέσως σε απελευθερωτική διάθεση και ξεθυμαίνω. Το αφιερώνω στη μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδικα και σκληρά. Είναι ο δικός μου τρόπος να τιμήσω τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους και τις οικογένειες που λύγισαν. Αυτές τις τόσο δύσκολες μέρες, το ξέρω πια πιο καθαρά από ποτέ: δεν είμαστε τίποτα χωρίς να έχουμε ο ένας τον άλλον, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κρατηθούμε χέρι-χέρι στη σκέψη της ζωής που, θέλουν δε θέλουν, επιμένει και ζητάει δικαίωση. I’m Nothing Without You», λέει η Monika, που με την απογειωτική ερωτική μπαλάντα “I’m Nothing Without You” υπενθυμίζει ότι πρόκειται για μια μουσικό και μια καλλιτέχνιδα που εμφανίζεται όταν έχει όντως κάτι να πει.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ