Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δύο υποτροφίες σε φοιτητές Ιατρικής, με προτεραιότητα τα Ευρυτανόπουλα, από το Ίδρυμα για την εκπαίδευση, Χριστίνας και Ιωάννη Ανάγνος

Σταθερά κοντά στη φοιτητιώσα νεολαία, το «Ίδρυμα για την εκπαίδευση, Χριστίνας και Ιωάννη Ανάγνος», που συστάθηκε από Έλληνες της διασποράς του διαπρέψαντος Ευρυτάνα ιατρού στις ΗΠΑ, Ι. Ανάγνου, θα χορηγήσει και φέτος υποτροφίες σε φοιτητές Ιατρικής.

ypotrofies-arxeio22

Πρόκειται για δύο (2) υποτροφίες σε ισάριθμους φοιτητές πρώτου έτους Ιατρικών Σχολών, καταγόμενους πρωτίστως από το νομό Ευρυτανίας, και ύστερα εκ των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Φθιώτιδος και Φωκίδος.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν τον προσεχή Δεκέμβριο και η προθεσμία υποβολής σχετικής αίτησης θα διαρκέσει μέχρι τις 30/11/2017. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210-3640143 (ώρες 12:00-15:00).

Υπενθυμίζεται δε ότι (όπως είχαν γράψει έγκαιρα τα «Ευρυτανικά Νέα»), τη χορήγηση επτά (7) υποτροφιών [4 υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές, 2 για μεταπτυχιακές σπουδές και 1 υποτροφία για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής], αποφάσισε το Ίδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου. Οι υποτροφίες θα δοθούν σε φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ και T.E.I, που κατάγονται από την Ευρυτανία ή κατοικούν στην Ευρυτανία για τουλάχιστον μια 5ετία (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).