Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

Ο κ. Θανάσης Γαλανός εκλέχθηκε παμψηφεί νέος πρόεδρος των δικηγόρων Ευρυτανίας. Τέλος εποχής για τον Βασίλειο Γ. Γκαρίλα

Ο μικρότερος δικηγορικός σύλλογος στην Ελλάδα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας με μόλις 12 δικηγόρους μέλη, εξέλεξε νέο πρόεδρο. Στις εκλογές που διεξήχθησαν στο Καρπενήσι, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, ψήφισαν τα έντεκα από τα δώδεκα μέλη του, ποσοστό 91,67% συμμετοχή στις εκλογές.

galanos-thanasis-dikigoros1

Κατά τις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας, νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας εξελέγη παμψηφεί (100% των ψηφισάντων) ο Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Αθανάσιος Γαλανός του Δημητρίου και μέλη η Σπυριδούλα Σβερώνη του Γεωργίου και Χρυσούλα Σουλιώτη του Ιωάννη. Η θητεία τους είναι 4ετής.

Συγχαρητήρια

Ο μετά από πέντε (5) τριετίες Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας Βασίλειος Γ. Γκαρίλας, αν και εν ενεργεία μάχιμος δικηγόρος, αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεδρία και να μην θέσει εαυτόν και πάλι υποψήφιο και να στηρίξει τον νυν πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας.

Ο κ. Γκαρίλας, συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο και ευχήθηκε καλή και γόνιμη θητεία, δηλώνοντας ότι:

“Ο νέος Πρόεδρος εκτός από τα τοπικά προβλήματα καλείται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια να διαχειριστεί με τους υπόλοιπους 62 Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων  Ελλάδος ένα δυσοίωνο μέλλον του κλάδου,  λόγω της συνεχούς μείωσης της δικηγορικής ύλης, των δυσβάσταχτων βαρών που έχουν να αντιμετωπίσουν εξ αιτίας του ασφαλιστικού και της υπέρμετρης φορολόγησης οι δικηγόροι, αλλά και την τυχόν εφαρμογή «Καλλικράτη» στη Δικαιοσύνη”.