Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Τον Νίκο Κοντοπάνο επέλεξε η Υπουργός Εργασίας για νέο Διοικητή του Θεραπευτηρίου Καρπενησίου (π. Γηροκομείο)

Εργασιακή ειρήνη και αποτελεσματικότητα στη διοίκηση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, επιθυμεί η ηγεσία του υπουργείου με την τοποθέτηση του νέου Διοικητή. Ο κ. Νίκος Κοντοπάνος είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη και σχέδιο για την αναβάθμιση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών στους ηλικιωμένους του θεραπευτηρίου.kontopanos-nikos-therapeutirio1

Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, ο διορισμός του νέου διοικητή στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας (Γηροκομείο Καρπενησίου). Την απόφαση αρ. 57840/17999 υπέγραψε η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, κυρία Θεανώ Φωτίου ήδη από τις 5 Δεκεμβρίου 2017.

Ως πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο και νέος διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, διορίστηκε ο κ. Νίκος Κοντοπάνος, πτυχιούχος ΑΕΙ, δημοτικός υπάλληλος του δήμου Μακρακώμης, μόνιμος κάτοικος Καρπενησίου.

Ο πρώην διοικητής του Θεραπευτηρίου, κ. Νίκος Λυκοκάπης, «απολύθηκε» στις αρχές του μήνα με απόφαση της ίδιας της Υπουργού κας Θεανούς Φωτίου η οποία και ζήτησε από τον διοικητή την παραίτησή του.

Διαβάστε το πλήρες, αναλυτικό ρεπορτάζ  στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ