Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Έφυγε από τη ζωή, στα 87 του χρόνια, ο Κώστας Τσούκας, εκ των παλαιοτέρων εμπόρων του Καρπενησίου - Το Σάββατο (19/1) η κηδεία του

Πέθανε, στα 87 του, ο Κώστας Τσούκας, ένας από τους παλιούς εμπόρους και ιδιοκτήτες καταστήματος στο κέντρο του Καρπενησίου.

tsoukas-kostas-gray1

Ξεκίνησε, μαζί με άλλους στο Καρπενήσι, από το εμπορικό κατάστημα του Βασίλη Κουτσοθεόδωρου, στην δεκαετία του '60, για τον οποίο έτρεφε απεριόριστο σεβασμό, κατάστημα το οποίο αργότερα αγόρασε συνεταιρικά και εξέλιξε. Ίδρυσε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα στο Καρπενήσι. Στο “Γενικό Εμπόριο” του Κώστα Τσούκα «… εύρισκες τα πάντα», θυμούνται οι παλιότεροι. 

Υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησιού, διατέλεσε για σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Καρπενησιού, μέλος στο ΔΣ του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου, μέλος στο ΔΣ του Συλλόγου Ευγένιος ο Αιτωλός αλλά και για πολλά χρόνια εκκλησιαστικός επίτροπος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καρπενησιού.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρπενησίου.

Αντί στεφάνων, θα υπάρχει κουμπαράς του Συλλόγου «Αγώνας Ζωής».