Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Κορυφώνονται σήμερα το απόγευμα τα αποκριάτικα δρώμενα στο Καρπενήσι. Συναυλία, κάψιμο καρνάβαλου και πάρτι στη Ζηνοπούλου

apokries-me-kings1-0

Με τον καιρό σύμμαχο θα γιορταστεί η Αποκριά στο Καρπενήσι, με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται το απόγευμα της Κυριακής, 10 Μαρτίου.

Όπως έγραφαν τα «Ευρυτανικά Νέα», το απόγευμα, στις 6, στη σκηνή που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία θα ανέβει το συγκρότημα Kings, για να ακολουθήσει, γύρω στις 20.00, το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου. Η βραδιά δεν τελειώνει εκεί καθώς αργότερα θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική, από την ντι τζέι Ράνια Κωστάκη, στην οδό Ζηνοπούλου.

Τα Κούλουμα θα γιορταστούν με τρόπο παραδοσιακό, στην πλατεία, εκεί όπου θα στηθεί (από τις 10.30) ένα σαρακοστιανό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, νηστίσιμα εδέσματα, συνταγές και χορούς από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Το Καρπενήσι αποδεικνύεται για φέτος δημοφιλής τουριστικός προορισμός και στους επιχειρηματίες του κλάδου υπάρχει σχετική ικανοποίηση για τις αφίξεις του 3ημέρου. Την ίδια ώρα, σε πλήρη λειτουργία είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου (Βελούχι), όπου επίσης ο καιρός θα είναι ιδανικός για χιονοδρομία ή μια απλή βόλτα στο βουνό.