Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Media day Παναθηναϊκού - Μίλαν Μίνιτς: «Μέσα απ’ το ταλέντο, θέλουμε να βγει ποιότητα»

Media Day για τους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου διοργάνωσε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείου Μοντάνα.

minicc

Τα “Ευρυτανικά Νέα” έδωσαν το παρών και συνομίλησαν με τον βοηθό προπονητή Μίλαν Μίνιτς, αλλά και τον νεαρό γκαρντ του εξάστερου Λευτέρη Μποχωρίδη (για τις δηλώσεις του Μποχωρίδη πατήστε ΕΔΩ).

Μίλαν Μίνιτς
Ο κ. Μίνιτς αναφέρθηκε στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, τις προπονήσεις, αλλά και την καθημερινή επικοινωνία που έχει με τον προπονητή Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος απουσιάζει με την Εθνική Σερβίας.

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκό ο άμεσος συνεργάτης του Τζόρτζεβιτς τόνισε: «Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Την πρώτη δουλέψαμε  πολύ καλά με τους μικρούς, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα αναλύουμε τα αποτελέσματα των εργομετρικών τεστ και εξετάζουμε τι λείπει από το σώμα του κάθε παίκτη. Πλέον, δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Σε ερώτησή μας για την ενημέρωση του Τζόρτζεβιτς, όσον αφορά την πορεία των προπονήσεων, ο κ. Μίνιτς δήλωσε: «Ξέρουμε ποιος είναι ο πρώτος προπονητής. Μιλάμε κάθε μέρα και έχουμε καλή συνεργασία. Ο κόουτς είναι συγκεντρωμένος σε δύο ομάδες και δεν θέλει να χάνει ούτε με τον Παναθηναϊκό ούτε με την Εθνική Σερβίας. Εμείς στο Καρπενήσι δουλεύουμε σκληρά για να βγάλουμε την προετοιμασία.
Μέλημά μας είναι να μπούμε στη νοοτροπία του κόουτς και θέλουμε μέσα από την ατομική προπόνηση όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. 
Προβλήματα έχουμε και από πέρσι, αλλά θα τα φτιάξουμε μέσα από το ατομικό πρόγραμμα. Μέσα από το ταλέντο, θέλουμε να βγει η ποιότητα του κάθε αθλητή».

Τέλος, όσον αφορά την... απουσία τρεξίματος στο στίβο, ο Μίλαν Μίνιτς σχολίασε: «Αυτή είναι η φιλοσοφία του κόουτς. Πέρσι με την Εθνική Σερβίας είχαμε αποτελέσματα. Όμως, τρέχουμε καθημερινά. Να ξέρετε ότι και στο γήπεδο τρέχουμε παραπάνω απ’ ό,τι θα τρέχαμε έξω. Μόνο που εδώ τρέχουμε με μπάλα και είναι πιο εύκολο και ευχάριστο για τους παίκτες».