Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Σήμερα οι κάλπες για την επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι στην Ευρυτανία

Σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιούνται οι εκλογές για την επιλογή συνολικά 110 νέων διευθυντών εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Είχε προηγηθεί, από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, οι τελικοί αναμορφωμένοι πίνακες των υποψηφίων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

kalpi1

Στην Ευρυτανία

Πέντε (5) «μνηστήρες» στην Α/θμια και τέσσερις (4) στη Β/θμια περιλαμβάνουν οι λίστες της Ευρυτανίας. Ειδικότερα, τη θέση του Δ/ντη Πρωτοβάθμιας διεκδικούν οι (κατά φθίνουσα σειρά με βάση τα μόρια): Τσαπρούνης Αθανάσιος, Τσακνιάς Ιωάννης, Παρούτσας Διονύσιος, Αντωνίου Δημήτριος και Ζάγκας Ελευθέριος.

Στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αντίστοιχα, υποψήφιοι είναι οι: Δημητρίου Λουκάς, Αναγνώστου Γεώργιος, Μπάρλας Γεώργιος και Μελλίγας Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του υπουργείου Παιδείας, μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσουν (από 12/1 έως 19/1) συνεντεύξεις των υποψηφίων ενώπιον του συμβουλίου επιλογής, προτού γίνει η ανάρτηση των πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσει η κατάθεση τυχόν ενστάσεων για τον τελικό πίνακα και η εκδίκασή τους, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Φεβρουαρίου 2016.