Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Εγκρίνουν το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα. Σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου - Αύριο παρουσιάζεται ο απολογισμός δημάρχου για το 2015

Την κατανομή της ΣΑΤΑ 2017, ύψους 644.000 ευρώ, εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου, αποτελείται από 20 μεγάλα έργα, τα οποία καλύπτουν το σύνολο των 49 χωριών του δήμου. Το συνολικό Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Καρπενησίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη και χρηματοδοτείται και από άλλες πηγές όπως το ΕΣΠΑ, αγγίζει τα 6,8 εκατομμύρια ευρώ.

dimotiko-simboulio-karpen-proto123

Δύο συνεδριάσεις σε δυο μέρες

Δύο συνεδριάσεις σε δύο ημέρες για το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 συνεδριάζουν και μεταξύ άλλων εγκρίνουν την κατανομή της νέας Συλλογικής Απόφασης Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΣΑΤΑ) 2017 ύψους 644.000 ευρώ, που διοχετεύεται ολόκληρη στο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα έργων του δήμου· ενώ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου σε ειδική συνεδρίαση παρουσιάζεται ο απολογισμός δημάρχου για το 2015.

Συνολικά με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 6 το απόγευμα, στον τρίτο όροφο στο κτήριο του ΚΑΠΗ στο Καρπενήσι. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η έγκριση του νέου Τεχνικού Προγράμματος για το 2017 όπως επίσης και η έγκριση τριών (3) νέων προσλήψεων 8μηνης διάρκειας.

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017

Πενιχρά είναι και φέτος τα κονδύλια που αναλογούν στον δήμο Καρπενησίου από την ετήσια κατανομή της ΣΑΤΑ για το 2017, χρήματα τα οποία διοχετεύονται αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη αναγκών και την κατασκευή νέων έργων, κυρίως μικρών έργων, στα χωριά του δήμου....

Διαβάστε αναλυτικά το ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017, ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 20 ΕΡΓΩΝ & ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗ, στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή γίνετε τώρα ηλεκτρονικός συνδρομητής με ένα μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.