Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Σε κάποιους δεν αρέσει η πορεία της Λαμίας – Νόμιμη 100% η συμμετοχή του Ντουρμισάι»

Για πόλεμο τον οποίο δέχεται η ομάδα του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

papaioaa

Με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο ΝΕΤ, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας της ομάδας, όσον αφορά την συμμετοχή του Ντουρμισάι στο ματς με την Σπάρτη, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά», αποκαλύπτοντας ότι το Σάββατο το βράδυ, είχε φτάσει φαξ στα γραφεία της ομάδας με την ώρα έναρξης του αγώνα όπου και είχε γίνει λάθος από υπάλληλο της διοργανώτριας αρχής.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και έχει δημιουργηθεί χωρίς κανένα λόγο, ένα τεράστιο θέμα φιλολογίας, παραφιλολογίας. Είναι ξεκάθαρο. Βάσει του ΚΑΠ που είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός νόμος, η συμμετοχή του Ντουρμισάι είναι 100% νόμιμη. Μια τέτοια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση με την χθεσινή, είναι του Μένκα της Καλαμαριάς. Ο ερασιτεχνικός ΚΑΠ όμως είναι διαφορετικός από τον Επαγγελματικό, οπότε δεν χωράει άλλη ερμηνεία. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας φέρει ελληνική ταυτότητα και ιθαγένεια. Ασφαλώς κάποιοι το δημιούργησαν. Όποιος δεν μπορεί να σταθεί αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο, κάνει όνειρα θερινής νυχτός. Εμείς είμαστε νόμιμοι. Αν το συνεχίσουν θα χάσουν και στα χαρτιά…».

Για το αν το όλο ζήτημα συσπειρώνει την ομάδα: «Η Λαμία είναι συσπειρωμένη. Όλα αυτά συσπειρώνουν την ομάδα και τον κόσμο και όλοι καταλαβαίνουν τι πόλεμο τρώμε όλον αυτόν τον καιρό. Ένας τεράστιος πόλεμος. Θα ακούσουμε και άλλα μέχρι το τέλος. Σε κάποιους δεν αρέσει η πορεία μας. Κάνουμε σωστά την δουλειά μας και ο κόσμος δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Τώρα, αν ανησυχούν δέκα άτομα μέσα στη Λαμία, δεν θα χαρούν στο τέλος. Βλέπουμε προέδρους που έχουν διαλύσει τη Λαμία, να έρχονται στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός, μας κάνει και δακρύζουμε κάθε μέρα.

Ασφαλώς και θα ξανακατέβει η ίδια ομάδα, δεν υπάρχει θέμα. Έχει γίνει ένα τεράστιο ζήτημα, για το τίποτα. Αν μιλούσαμε για ερασιτεχνική ομάδα, όντως θα υπήρχε ζήτημα. Κάποιοι νομίζουν ότι με το όνομα θα κάνουν ό,τι θέλουν. Θα προσπαθήσουν να μας στήσουν κι άλλες παγίδες και είμαστε έτοιμοι.

Ένα θέμα που δημιουργήθηκε είναι ότι μας ήρθε φαξ με αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα. Έγραφε ώρα έναρξης 14.00. Ευτυχώς είχαμε άνθρωπο στο γραφείο. Είχε γίνει μια διαστρέβλωση της ώρας έναρξης του αγώνα. Λένε από μια υπάλληλο της Football League που έκανε λάθος εκ παραδρομής, αλλά δεν συμβαίνουν αυτά, να κάνει μια υπάλληλος λάθος την ώρα. Και να το στείλει Σάββατο βράδυ το φαξ.

Ή ας πούμε ο δημοσιογράφος στην Αθλητική Κυριακή έκανε το δικηγόρο χωρίς να ξέρει τον ΚΑΠ. Είναι μια χαρά εκπομπή, αλλά κάποιος δημοσιογράφος έκανε τον δικηγόρο κατά της Λαμίας. Κάναμε και παρέμβαση στον προϊστάμενό του. Ξαναλέω, όταν βγάλαμε το δελτίο του παίκτη, είχαμε κάνει ερώτηση στην ΕΠΟ, ήταν ξεκάθαρη η απάντηση που μας έδωσαν. Ό,τι γράφει ο ΚΑΠ. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το θέμα, κλείνει εδώ. Έχουμε να ασχοληθούμε με το ματς της Πέμπτης».