Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Μία σύλληψη στο Καρπενήσι για μικροποσότητα κάνναβης

Σε ανακοίνωση (21/2) της αστυνομίας, σημειώνεται πως συνελήφθησαν έξι (6) άτομα από αστυνομικούς των Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

astinomia-kthrio-karpen1

Αναλυτικά: «Συνελήφθησαν, χθες (σ.σ 20-02-2017) βραδινές ώρες και σήμερα (21-02-2017) πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , συνολικά έξι (6) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν: (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, (1) ημεδαπός στη Λαμία & (1) ημεδαπή στα Καμένα Βούρλα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και (1) ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ενώ θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον».