Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Σε διπλή συνεδρίαση σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Εγκρίνουν τον προϋπολογισμό 2018, με 30 θέματα η τακτική συνεδρίαση

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προγραμματίζει για σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, ο δήμος Καρπενησίου. Οι συνεδριάσεις, οι οποίες ξεκινούν από τις 5.00 το απόγευμα, θα γίνουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στον 3ο όροφο του κτηρίου του ΚΑΠΗ.dimotiko-simboulio-collage1

Ο προϋπολογισμός του δήμου Καρπενησίου, ο οποίος θα εισαχθεί ως ένα εκ των δύο θεμάτων στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αγγίζει τα 19 εκατομμύρια για το 2018, ενώ το δεύτερο θέμα της συνεδρίασης αφορά στην “Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων οικονομικού έτους 2018”.

Συγκεκριμένα, ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός που θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η αντιδήμαρχος Οικονομικών, κα Ευδοξία Κονιαβίτη, ανέρχεται στο ποσό των 18.986.047,71 ευρώ, εμφανίζει αποθεματικό ύψους 137.538,83 ευρώ ενώ το χρηματικό υπόλοιπο στα ταμεία του δήμου ανέρχεται στις 3.932.548,20 ευρώ. (αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση που κυκλοφορεί).

Τακτική συνεδρίαση

Η δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει περίπου στις 6 το απόγευμα, μία ώρα μετά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, με τριάντα θέματα στην ημερήσια διάταξη, ενώ δεν αποκλείεται, όπως συμβαίνει πάντα, να τεθούν και κάποια έκτακτα θέματα συζήτησης εκτός ημερησίας διάταξης.  

Πριν την τακτική συνεδρίαση θα γίνουν ανακοινώσεις, όπως συνηθίζεται από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ενώ ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης θα ενημερώσει το σώμα για τα τρέχοντα θέματα του δήμου και η αντιπολίτευση αναμένεται να θέσει ερωτήσεις στον δήμαρχο.

Διαβάστε τον Προϋπολογισμό έτους 2018 και όλα τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου >>>  στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ.