Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Ορκίστηκε ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων κ. Ταξιάρχης Χρυσικός. Λαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος κ. Γεωργίου

Πριν από λίγες ημέρες (29/1) ορκίστηκε ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων κ. Ταξιάρχης Χρυσικός (φωτο αριστερά), ο οποίος παίρνει τη θέση του τ. Δημοτ. Συμβούλου κ. Νίκου Γεωργίου (φωτο δεξιά), που υπέβαλε την παραίτηση για λόγους υγείας και προσωπικούς.

xrisikos georgiou_agrafa

 

Σε μήνυμά του ο κ. Χρυσικός ανέφερε:

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγράφων θέλω κατ΄ αρχάς, να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς με Δημοτικό Σύμβουλο για να υπηρετήσω τον Δήμο μας κατά το εναπομείναν χρονικό διάστημα ως τη λήξη της παρούσης αυτοδιοικητικής θητείας.

Να ευχαριστήσω επίσης τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή που με εμπιστεύθηκε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του.Ακόμη θέλω να δηλώσω, ότι με την είσοδό μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα διαθέσω όλες μου τις γνώσεις και τις δυνάμεις, εντάσσοντάς τες στη λειτουργία της δημοτικής αρχής ομάδας για την πρόοδο του τόπου μας.»

 

«Ο Δήμαρχος Αγράφων καλωσορίζει τον κ. Ταξιάρχη Χρυσικό στην ‘δημοτική οικογένεια’ και του εύχεται καλή αρχή, καλή θητεία και καλή συνεργασία σε όλα τα ζητήματα του Δήμου μας.», σημειώνεται σε ανακοίνωση του κ. Μπαμπαλή.