Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

"ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ". Το νέο κρεοπωλείο στο Καρπενήσι, μοναδικό σε όλα. Επίσημα εγκαίνια το Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Το νέο "ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ", στο Καρπενήσι, που άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ανατρέπει όσα ξέραμε ως ορισμό του "κρεοπωλείου". Είναι σύγχρονο, με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, άριστες συνθήκες υγιεινής, εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες. Ανήκει στην 3η γενιά των κρεοπωλείων του Ευάγγελου Μαυραγάνη, από το 1952.

mavraganis-adv-0

Από το πρώτο παραδοσιακό κρεοπωλείο του παππού Βαγγέλη Μαυραγάνη, που ιδρύθηκε στο Καρπενήσι το ‘52 (από εκεί πήρε εξάλλου και το όνομά του), το νέο "ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ", εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο κατάστημα στα ευρωπαϊκά πρότυπα, με μοντέρνα σχεδίαση και άριστες συνθήκες υγιεινής και συνεχίζει μια πορεία ποιότητας, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών κρεάτων και όχι μόνο.

mavraganis-ekso-2

Στο νέο "ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ", σε έναν χώρο μεγαλύτερο από 180 τετραγωνικά (το μεγαλύτερο κρεοπωλείο στην Ευρυτανία), εκτός από μια τεράστια ποικιλία κρεάτων και παρασκευασμάτων κρέατος, υπάρχει ξεχωριστό τμήμα ντόπιων τυριών εξαιρετικής ποιότητας, τμήμα παραδοσιακών προϊόντων Ευρυτανίας, αλλά και καφετέρια με τζάκι και άνετο πάρκινγκ.

Στο κατάστημα ξεχωρίζει, επίσης, ο επιβλητικός χώρος, μοναδικός στην Ευρυτανία, του τμήματος πώλησης κρεάτων ωρίμανσης (Dry Aged), όπου προσφέρονται κρέατα αρίστης ποιότητας, κομμένα με ξεχωριστό εξοπλισμό κοπής, παρέχοντας στον πελάτη όλα τα οφέλη που αποκτά ένα κομμάτι κρέας υπό τη διαδικασία ωρίμανσης.mavraganis-ekso-1

Ιδιοκτήτης της νέας αυτής πρωτοποριακής πρότασης για "κρεοπωλείο", είναι ο νεαρός Ευάγγελος Μαυραγάνης, που έμαθε την τέχνη του κρέατος από μικρό παιδί κοντά στον πάτερα του, Τάκη Μαυραγάνη, γνωστό κρεοπώλη για δεκαετίες στο Καρπενήσι, γιο και συνεχιστή του ιδρυτή του “ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ’52”.

Το όνομα του Ευάγγελου Μαυραγάνη συνδυάζει πολυετή εμπειρία στο χώρο, τιμιότητα και αγάπη για το αντικείμενο που εξελίσσει και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στον κλάδο.DKO 3271-1

mavraganis-ekso-3

Στο κατάστημα διατίθενται τα φημισμένα παραδοσιακά λουκάνικα Ευρυτανίας, ιδίας παραγωγής του καταστήματος, τα οποία παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά. Επίσης, διατίθενται κρεατοπαρασκευάσματα, όπως κεφτεδάκια, μπιφτέκια και μπιφτέκια κοτόπουλου, σνίτσελ, κεμπάπ, σουτζουκάκια, χοιρινή τηγανιά και άλλα. Όλα γίνονται με αγάπη και μεράκι και συσκευάζονται επιτόπου μπροστά στον πελάτη.

Στο κατάστημα θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία ντόπιων τυριών και παραδοσιακών προϊόντων, όπως τσάι, ρίγανη, χειροποίητες χυλοπίτες, μέλι Ευρυτανίας και πολλά άλλα τοπικά προϊόντα επιλεγμένα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Ξεχωρίζει, ωστόσο, η μοναδική για κρεοπωλείο, αίθουσα καφέ που λειτουργεί και ανεξάρτητα από το κατάστημα κρεοπωλείου, διακοσμημένη με γούστο· διαθέτει ακόμη τζάκι και προσφέρονται καφές, αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο και μπίρες.

DKO 3287-3

Αποτελεί μοναδική εμπειρία, καθώς περιμένετε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο κρεοπωλείο, ενώ προαναγγέλλουν και γευστικές εκπλήξεις στο μέλλον που θα ενθουσιάσουν τους κρεατοφάγους.

Το κατάστημα βρίσκεται εκτός ιστού πόλης, στο 2ο χιλιόμετρο Καρπενησίου - Κορυσχάδων, λίγο μετά τη διασταύρωση Γοριανάδων και διαθέτει άνετο πάρκινγκ. Λειτουργεί καθημερινά εκτός Τρίτης, ενώ και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Ευρυτανίας θα είναι ανοιχτό και τα Σαββατοκύριακα.

Εγκαίνια καταστήματος

Σάββατο

5 Οκτωβρίου

Το νέο "ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ", εγκαινίασε τη νέα γενιά κρεοπωλείων στο Καρπενήσι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στις 6:30 το απόγευμα.

en-adv

DKO 3433

mavraganis-ekso-0