Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Ο Νίκος Σουλιώτης εξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις ότι ήταν από την αρχή, φαβορί για την θέση

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας εξελέγη ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, ο οποίος έλαβε 61 ψήφους κερδίζοντας 11 εδρες στο ΔΣ, έναντι 56 ψήφων (και 10 εδρών) που έλαβε ο αντίπαλός του, Θανάσης Μπουραντάς.

Μιλώντας στα Ευρυτανικά Νέα, ο δήμαρχος Καρπενησίου και νέος πρόεδρος τη ΠΕΔ Στ. Ελλάδας κ Νίκος Σουλιώτης έκανε την εξής δήλωση: “Ευχαριστώ όλους τους αυτοδιοικητικούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Η επόμενη μέρα, βρίσκει την ΠΕΔ ενωμένη και έτοιμη να σταθεί δίπλα στους αυτοδιοικητικούς και τους δημότες, από τα Άγραφα μέχρι την Κάρυστο και από την Δωρίδα μέχρι τη Σκύρο. Θα παλέψουμε απέναντι στα προβλήματα και τις προκλήσεις της αυτοδιοίκησης για το καλό όλων των δημοτών”.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Προηγούμενο ρεπορτάζ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔ. Ο Νίκος Σουλιώτης φαβορί για την θέση του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας. Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου του

Ο δήμαρχος Καρπενησίου είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του για τη θέση του προέδρου μιλώντας στα "Ευρυτανικά Νέα".

ped-souliotis

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στις 11:00 το πρωί της Κυριακής (10/11). Δικαίωμα ψήφου έχουν οι 25 δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδας και 100 δημοτικοί σύμβουλοι που προέκυψαν μετά από ψηφοφορία των δημοτικών Συμβουλίων τους τις προηγούμενες ημέρες. 

Από τους δύο δήμους του νομού Ευρυτανίας συμμετέχουν: Από τον Δήμο Καρπενησίου ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Νίκος Σουλιώτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ Δημήτρης Λερογιάννης και ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σβερώνης (ο οποίος μάλιστα συμμετέχει και στο ψηφοδέλτιο). Από τον Δήμο Αγράφων, συμμετέχει ο Δήμαρχος κ. Αλέξης Καρδαμπίκης και η αντιδήμαρχος κα. Χρυσούλα Σουλιώτη.

Αντίπαλος του κ. Σουλιώτη είναι ο δήμαρχος Κύμης –Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς με τον συνδιασμό "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική  Συνεργασία"

Στο νέο 21μελες Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται δεκατρείς (13) Δήμαρχοι και οκτώ (8) δημοτικοί σύμβουλοι.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

Ο Νίκος Σουλιώτης Δήμαρχος Καρπενησίου με την παράταξή του “Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Συνεργασία Στερεάς” διεκδικεί την προεδρία της ΠΕΔ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Αναστασίου Γεώργιος Θήβας

Κοντζιάς Ιωάννης Ιστιάιας Αιδηψού

Λιόλιος Χαράλαμπος Δομοκού

Σουλιώτης Νίκος Καρπενησίου

Στιβακτή Αθανασία Αμφίκλειας – Ελάτειας

Συκιώτης Ιωάννης Καμένων Βούρλων

Ταγκαλής Παναγιώτης Δελφών

Χαντζής Γιώργος Μακρακώμης

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Κοντογιώργος Παναγιώτης

Κουτσοβέλης Σωτήρης

Μητάς Αλέξανδρος

Φώσκολος Παναγιώτης

Χατζησταμάτης Ανδρέας

 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΔΕ

Αγαπητός Χαρίλαος

Ανδρεοπούλου Μαρία

Καθαροσπόρης Βασίλειος

Νταβαλούμης Ιωάννης

Πανουργιάς Σωτήριος

Σβερώνης Ιωάννης

Σούλιας Κωνσταντίνος

Στεργίου Ιωάννης

Φλώρος Αναστάσιος