Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Με νέες ταινίες επιστρέφει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου. Το πρόγραμμα προβολών Φεβρουαρίου - Μαρτίου

Την επαναλειτουργία του δημοτικού κινηματογράφου Καρπενησίου η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Συνολικά, έως και τα τέλη Μαρτίου 2020, θα προβληθούν επτά ταινίες, για ενήλικες και παιδιά.cinema-2020

Η αρχή θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16/2) με την ελληνική ταινία «…Για πάντα» (πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού κ.α.)

Στην υπόθεση διαβάζουμε: «O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας».

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: 22-23/2 η ταινία «Ευτυχία», 7-8/3 η ταινία «Frozen II (Ψυχρά κι Ανάποδα II), 14-15/3 το φιλμ «1917», την Κυριακή 22/3 η ταινία «Ενωμένες Πατούσες / Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2» (διπλή προβολή) και 28-29/3 το «Ντουλιτλ». Δείτε περισσότερα για τις προβολές ΕΔΩ.

Η γενική είσοδος κοστίζει 6 ευρώ, ενώ 4 ευρώ πληρώνουν φοιτητές, μαθητές, άνεργοι και πολύτεκνοι (δωρεάν για μέλη συλλόγου ΑμεΑ).