Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δήμος Καρπενησίου: "Ανοιξε" ξανά η θέση Ειδικού Συμβούλου δημάρχου, με ειδίκευση σε θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας

Την πρόσληψη με επιλογή, ενός Ειδικού Συμβούλου για συνδρομή στο έργο του δημάρχου, αποφοίτου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. ή Τ.Ε., με ειδίκευση, βάσει πτυχίου σε θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας, ανακοίνωσε ο δήμος Καρπενησίου.dimarxeio-simaies-xoris-kalodia

Πρόκειται για την ίδια θέση που είχε προκηρυχθεί στις αρχές του περασμένου Μαρτίου. Οι εξελίξεις με τον κορονοϊό, ωστόσο, οδήγησαν τον δήμο στην απόφαση να αναβάλει τη διαδικασία πρόσληψης του Ειδικού Συμβούλου με ειδίκευση σε θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας. Τώρα, τριάμισι μήνες αργότερα, η θέση "ανοίγει" ξανά.

Ειδικό Σύμβουλο με ειδίκευση σε θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας, αναζητά, λοιπόν, ο δήμος Καρπενησίου. Για την πρόσληψη θα συνεκτιμηθούν α) Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών, β) η εργασιακή εμπειρία σε συναφές αντικείμενο και γ) η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Αντικείμενο της εργασίας θα είναι η παροχή συμβουλών και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, επί θεμάτων προβολής του Πολιτισμού και γενικότερα επί της τοπικής ιστορίας καθώς και πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου. Το συμβουλευτικό του έργο απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν εντός οκτώ (8) εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας (Τετάρτη 17/6/20), τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην έντυπη έκδοση των Ευρυτανικών Νέων ή στην ιστοσελίδα του δήμου Καρπενησίου.