Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Με φόντο το αυγουστιάτικο φεγγάρι, η Φωτεινή Δάρρα χάρισε μια όμορφη μελωδική βραδιά στο κοινό του Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Με τη φωνή της Φωτεινής Δάρρα «πλημμύρισε», το βράδυ της Τρίτης, 4 Αυγούστου 2020, το ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου.

darra-fot3

Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε παρουσία περίπου 250 ανθρώπων και με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αποτέλεσε την εναρκτήρια εκδήλωση του MUSEUMS SUMMER CAMP 2020, των μουσειακών εκδηλώσεων με αφετηρία το Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας (ΚΙΠΕ) και τη συνδρομή της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας - ΠΕ Ευρυτανίας και του ΟΠΑΣΤΕ. Διεξήχθησαν για πρώτη φορά πέρυσι, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Άρη Τασιού, και τείνουν να γίνουν θεσμός για τον τόπο.darra-fot2

Με την εξαιρετική φωνή και ερμηνεία της, έχοντας στο πλάι της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, αλλά και μια ορχήστρα που αποτελούνταν από τρομπέτα, τρομπόνι, κρουστά και μπάσο, η Φωτεινή κράτησε μελωδική συντροφιά για 1,5 ώρα στο κοινό της πόλης, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες όλων των ηλικιών. Το ιδιαίτερο στοιχείο της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι η συναυλία μεταδόθηκε και ζωντανά, μέσω διαδικτύου, σε live streaming μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Μάλιστα, η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσει σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου, και στη Γέφυρα Τατάρνας, στον δήμο Αγράφων, στις 8.30 το βράδυ. Και η αποψινή συναυλία θα μεταδοθεί (και) μέσω διαδικτύου.darra-fot5

Η Φωτεινή Δάρρα στο Καρπενήσι. Πατήστε στην παραπάνω εικόνα για να παρακολουθήσετε σε επανάληψη τη συναυλία της

darra-fot1

darra-fot4