Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Γιάννης Αντωνίου. Δεν συμπεριλήφθηκε στην ελληνική αποστολή για το Σότσι

Στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014 θα μετάσχουν συνολικά επτά Έλληνες αθλητές, πέντε άνδρες και δύο γυναίκες και σε αυτούς ΔΕΝ είναι ο 19χρονος σκιέρ του ΕΟΣ Γιάννης Αντωνίου.

antoniou-giannis2

Σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των 22ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στις 7 Φεβρουαρίου στο Σότσι θα είναι η 24χρονη πρωταθλήτρια του σκι αντοχής, Παναγιώτα Τσακίρη, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Εκτός της Τσακίρη, στην αποστολή μετέχουν οι: Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι (19 ετών, αλπικό σκι), Κωνσταντίνος Συκαράς (30 ετών, αλπικό σκι), Σoφία Ράλλη (26 ετών, αλπικό σκι), Παναγιώτα Τσακίρη (24 ετών, δρόμος αντοχής), Απόστολος Αγγελής (21 ετών, δρόμος αντοχής - δίαθλο), Νικόλας Πολυχρονίδης (25 ετών, άλμα με σκι) και Αλέξανδρος Κεφαλάς (30 ετών, σκέλετον).

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο Βασίλης Κατσώρας και προπονητές οι Τιμολέων Τσουρέκας, Στέργιος Πάππος και Κρίστιαν Μίλερ.

Στα αξιοπερίεργα της σπουδαίας διοργάνωσης είναι ότι ο Γιάννης Αντωνίου ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος της φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία προς το Σότσι, η φλόγα θα είναι εκεί, ο ίδιος όμως όχι!

Ωστόσο, όπως και να ‘χει, το μέλλον για τον 19χρονο χιονοδρόμο, εάν υπολογίσουμε την ηλικία, το ταλέντο και τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει, διαφαίνεται σίγουρα λαμπρό.