Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Σφάλμα
  • JFolder::files: Η διαδρομή δεν οδηγεί σε φάκελο:
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/images2014/sport/AIOLOSPITA

Έκοψε την πίτα ο Α.Σ. Αίολος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (22:00) η ομάδα του Α.Σ Αίολος  στην ταβέρνα του Γ. Τσεικλήστα στην περιοχή του Ξηριά.
AIOLOSPITA

Παρευρέθησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Πρόεδρος Ταξιάρχης Χρυσικός, μέλη του Δ.Σ. την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Βασίλης Καραμπάς, ενώ στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε και ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Θανάσης Τσατσαράγκος. 

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γενικός Αρχηγός Σταύρος Μαντής, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ.
AIOLOSPITA-1
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Γιώργος Χρυσαφογεώργος, ο οποίος δήλωσε φίλος του Αίολου και ευχήθηκε η ομάδα να ολοκληρώσει τη χρονιά στην κορυφή. 
Στην ομιλία του ο Τάκης Χρυσικός (μέλος και πρώην Πρόεδρος του συλλόγου) δήλωσε πως έχει πίστη στις δυνατότητες  της ομάδας, τόνισε πως στο τέλος αυτός θα είναι ο σύλλογος που θα χαμογελάσει, υπογραμμίζοντας πως Αίολος σημαίνει να πιστεύεις στο σύνολο. Τέλος, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον κ. Τσατσαράγκο και το αμερόληπτο έργο του στην ΕΠΣ.
AIOLOSPITA-2
Την πίτα έκοψαν από κοινού ο παλιός και διαχρονικός αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, ο στρατηλάτης όπως τον χαρακτήρισε ο Τάκης Χρυσικός μαζί με τον νέο Τόμι Χρυσαφόπουλο, αλλά και τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Χρυσικό.

Υγεία, δύναμη και εκπλήρωση των στόχων της ομάδας ευχήθηκαν οι κ. Τσατσαράγκος και Καραμπάς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
{gallery}sport/AIOLOSPITA:::0:0{/gallery}