Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Κλειστό από σήμερα το ΤΕΙ Στερεάς λόγω οικονομικών προβλημάτων. Συνάντηση των φορέων στη Λαμία

Υλοποιώντας την απόφαση της Συγκλήτου/Συνέλευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας που πάρθηκε στη συνεδρίαση της 4ης Ιουνίου 2014, το ΤΕΙ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του από σήμερα Δευτέρα 23 έως την και την Κυριακή 29 Ιουνίου.

tei-dasoponias-ktirio

Βασικός λόγος της αναστολής της λειτουργίας του ιδρύματος, όπως επισημαίνεται, είναι η έλλειψη χρηματοδότησης εκ μέρους του Υπουργείου «…που οδηγεί σε μια σειρά σημαντικών προβλημάτων, όπως η μη πληρωμή των έκτακτων καθηγητών, των υπηρεσιών καθαριότητας, σίτισης, φύλαξης καθώς και των λοιπών οικονομικών υποχρεώσεων του Ιδρύματος, απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του».

Συνάντηση στη Λαμία

Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα 23/6, και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης του ΤΕΙ στην Λαμία, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των φορέων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το Ίδρυμα και με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα λειτουργίας του νέου ΤΕΙ.

Στη σχετική του πρόσκληση ο πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Αναστασίου καλεί στη συνάντηση τον Περιφερειάρχη Στερεάς, τους αντιπεριφερειάρχες, τους δημάρχους των δήμων της Στερέας, τους βουλευτές των νομών, διοικήσεις συλλόγων και φορέων (Εμπορικούς/Δικηγορικούς Συλλόγους, Α’ & Β’/θμια εκπαίδευση, Επιμελητήρια), νοσοκομείων κ.α., με στόχο να γίνουν ευρέως γνωστά τα προβλήματα του ΤΕΙ και να εξευρεθεί λύση.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ