Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ev media-logo

ΘΛΙΨΗ. Μικρό ζαρκάδι βρέθηκε σκοτωμένο από αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο στο Καρπενήσι

zarkadi-nekro1

Ένα απίστευτο όσο και πρωτοφανές γεγονός μας γεμίζει θλίψη. Ένα μικρό ζαρκάδι βρέθηκε νεκρό στη μέση του δρόμου, στο Καρπενήσι, χτυπημένο προφανώς όπως λένε οι μαρτυρίες από αυτοκίνητο στην είσοδος της πόλης μετά τον κόμβο στο "Ρίζωμα".

Στο σημείο βρέθηκαν σπασμένα γυαλιά από φανάρι αυτοκινήτου.

Το άτυχο ζώο, άγνωστο για ποιο λόγο, βρέθηκε στην καρδιά της πόλης, μέσα στη νύχτα, προφανώς έχοντας χάσει τον προσανατολισμό του από το φυσικό του περιβάλλον που είναι το δάσος.

zarkadi-nekro2

Στην προσπάθειά του το μικρό ζώο, να διασχίσει το δρόμο στην ανατολική είσοδο της πόλης, λίγο πριν το πάρκο Καφαντάρη, δέχτηκε ισχυρό χτύπημα από διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, και να ξεψυχήσει αβοήθητο, μέσα στα αίματα.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Τρίτης 9 Ιουνίου 2015, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι οποίες σύμφωνα με τις μαρτυρίες, υπολογίζονται περίπου στις τέσσερις ή πέντε το πρωί. 

Ο αναγνώστης που μας κατήγγειλε το περιστατικό, και μας προμήθευσε με το φωτογραφικό υλικό, όταν λίγο μετά τις 5 το πρωί, επέστρεψε στο σημείο το νεκρό ζώο δεν βρέθηκε.