Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Συνεχίζουν οι ίδιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στην Ευρυτανία. Τα τελικά αποτελέσματα σε Α/θμια και Β/θμια

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι τελικοί πίνακες βαθμολογίας των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης. Οι πίνακες «συμπυκνώνουν» τα μόρια από τα μετρήσιμα-αντικειμενικά κριτήρια (επιστημονική-παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτιση, υπηρεσιακή κατάσταση και διοικητική εμπειρία), τα μόρια από την ψηφοφορία των διευθυντών και των υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων και τα μόρια από τη συνέντευξη των υποψηφίων.

kalph diefthinti

Στην Ευρυτανία

Στην Ευρυτανία, η διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης δεν επέφερε αλλαγές προσώπων, καθώς τόσο ο κ. Αθανάσιος Τσαπρούνης στην Πρωτοβάθμια όσο και ο κ. Λουκάς Δημητρίου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, μέχρι πρότινος προϊστάμενοι των αντίστοιχων Δ/νσεων, πρώτευσαν στους τελικούς πίνακες και αναμένεται να συνεχίσουν τη θητεία τους για ακόμα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στην Πρωτοβάθμια ν. Ευρυτανίας, ο κ. Τσαπρούνης συγκέντρωσε συνολικά 38,50 μόρια, και ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο κ. Ιωάννης Τσακνιάς με 36,31 μόρια. Τρίτος αναδείχθηκε ο κ. Διονύσιος Παρούτσας με βαθμολογία 30,25 μόρια, ενώ τελευταίος κατετάγη ο κ. Δημήτρης Αντωνίου με 29,88 μόρια. Ο κ. Τσαπρούνης απέσπασε 19,50 μόρια από την επιστημονική-παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτιση, υπηρεσιακή κατάσταση και διοικητική εμπειρία και ακόμα 19 μόρια από τη μυστική ψηφοφορία και την προφορική συνέντευξη.

Όσον αφορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η επικράτηση του κ. Λουκά Δημητρίου ήρθε με μεγαλύτερη άνεση, καθώς ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος της υπηρεσίας συγκέντρωσε 39,46 μόρια, αρκετά περισσότερα από τον κ. Γεώργιο Αναγνώστου που απέσπασε σύνολο 31,67 μορίων. Στην τρίτη θέση του πίνακα βρέθηκε ο κ. Γεώργιος Μπάρλας με 28,25 μόρια, ενώ τέταρτος ήταν ο κ. Κων/νος Μελίγγας με 22,13. Ο κ. Δημητρίου έλαβε 18 μόρια από την επιστημονική-παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτιση, υπηρεσιακή κατάσταση και διοικητική εμπειρία και 21,46 μόρια από τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας και της προσωπικής συνέντευξης.