Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

«Ευρυτανικά Νέα, τα λέμε…». Το τελευταίο άρθρο της Ευτυχίας Παπούλια για τα Ε.Ν

«Πρώτα πηδάς από το βράχο και μετά βγάζεις φτερά κατεβαίνοντας προς τα κάτω»Ray Bradbury

Ο δρόμος δίχως τέλος, είναι ο μόνος που αξίζει να ταξιδέψεις , λέει ένα γνωμικό των Σούφι. Άρα κι εγώ δε θα μιλήσω για τέλος, μια λέξη που μισώ όταν πρόκειται για όσα αγαπώ. Θα σας πω για αρχή, για μια δική μου επαγγελματική αρχή που για να απολαύσω, πρέπει να αποχωρήσω από την εφημερίδα που έχω το δικαίωμα πια να θεωρώ κομμάτι του εαυτού μου. Οι υποχρεώσεις μου από δω και πέρα, δεν επιτρέπουν να ανήκω άλλο σε αυτή την ομάδα.

papoulia-eytyxia1

Με μεγάλη λύπη αλλά και τεράστια χαρά για όσα ήρθαν στη ζωή μου, πήρα αυτή την απόφαση που πιστεύω πως είναι η καλύτερη για μένα αλλά και για την εφημερίδα, αφού δε θα μπορούσα να είμαι συνεπής. Επέλεξα λοιπόν να φύγω με το κεφάλι ψηλά, να με θυμάστε όπως ακριβώς ήμουν. Με το στυλ μου, το χαρακτήρα μου που άλλοι αγαπήσατε, άλλοι μισήσατε.

Αγαπημένα "Ευρυτανικά Νέα", λατρεμένοι αναγνώστες, ήσασταν μια τεράστια κατάκτηση για μένα, ένα εφόδιο που κρατώ σφιχτά στα χέρια μου και μαζί του προχωρώ. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το βήμα που μου δώσατε να φωνάζω δημόσια την αλήθεια μου. Ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν σε μένα και με «πήραν» μαζί τους σε ένα ταξίδι που μόλις άρχισε.

Σας εύχομαι μια χρονιά γεμάτη αγάπη και πίστη στον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι έρχονται όλα. Να είστε αληθινοί, να μην εγκαταλείπετε ποτέ αυτό που αισθάνεστε να είναι η αλήθεια σας. Προς το παρόν σας χαιρετώ. Ήρθε η ώρα να ρισκάρω και λίγο.

Ηλία, μου άφησες την πόρτα ανοιχτή όπως περίμενα άλλωστε από έναν άνθρωπο που με αγκάλιασε εξ αρχής.

Θα στηρίζω πάντα τα "Ευρυτανικά Νέα" και όλη την ομάδα.

 

Ευτυχία Παπούλια