Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

ev media-logo

Σύλλογος «Ο Μάρκος Μπότσαρης». Η προσκυνηματική εκδρομή στην Αθήνα και η γιορτή των παιδιών της Σχολής Κλασικής Μουσικής (ΦΩΤΟ)

Στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σχολής Κλασικής Μουσικής του πολιτιστικού σωματείου της Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων «Ο Μάρκος Μπότσαρης».

markos-mpotsaris-giorti1

Η αίθουσα γέμισε παιδικές φωνούλες και ήχους μουσικών οργάνων, με τα παιδιά να δείχνουν δείγμα του ταλέντου τους αλλά και της καλής δουλειάς που επιτελείται στους κόλπους της σχολής. «Αυτά τα Χριστούγεννα ας είναι η αρχή μιας άλλης ζωής, με πνευματικά ερείσματα και συγχωρητικότητα», σημείωσαν οι άνθρωποι του σωματείου με αφορμή την εκδήλωση.

markos-mpotsaris-giorti-2

Εξάλλου, το Σάββατο 16/12, ο σύλλογος «Ο Μάρκος Μπότσαρης» πραγματοποίησε προσκηνυματική και πολιτισμική εκδρομή στην Αθήνα.

«Το προσκήνυμα και η φιλοξενία στην Ιερά Μόνη Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Αττικής, συνέβαλε τα μέγιστα στην πνευματική γαλήνη των συμμετεχόντων, ενώ ακολούθησε επίσκεψη με ξεναγό στο Πολεμικό Μουσείο των Αθηνών, όπου υπάρχει και ο ανδριάντας του Μάρκου Μπότσαρη, δωρεά του συντοπίτη μας, κατοίκου Αμερικής, Δημητρίου Τάσιου. Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με μια άψογη ξενάγηση δυο (2) ωρών στο Μουσείο της Ακρόπολης», διαβάζουμε σχετικά.

 markos-mpotsaris-ekdromi1

markos-mpotsaris-ekdromi3

markos-mpotsaris-ekdromi4